Om Sindbæk

Siden 1998 har jeg fokuseret på at beskrive dansk erhvervslivs top indefra – hvem de er, hvad de mener og hvordan de arbejder.

Jeg har skrevet en del for især skrevet for Berlingske Nyhedsmagasin og Berlingske Tidende, men har også haft større artikler i Euroman, Jyllands-Posten og Community. Jeg arbejder som skribent med erhvervsledere som speciale, skriver også klummer om emnet og holder foredrag. Der ud over fungerer jeg som PR-sparringspartner for enkelte udvalgte erhvervsledere.

Jeg prøver hele tiden at finde nye måder at fortælle historierne fra erhvervslivet på, for læsere er travle mennesker, og konkurrencen om deres opmærksomhed stor. Jeg synes, erhvervslivet er alt for vigtigt til at være forbeholdt læsere af avisernes lyserøde sider. Berlingske Nyhedsmagasins magtanalyse har vist, at erhvervslivet har lige så stor magt som Folketinget, hvis magt kun overgås af regeringen. Os ude i samfundet skal altså vide, om den magt ligger i gode hænder! Derfor bruger jeg det meste af min arbejdstid på at fortælle om topcheferne. At mange af dem er intelligente og meget interessante mennesker er blot en sidegevinst.
Jeg arbejder som skribent med erhvervsledere som speciale, skriver klummer, kommentarer og analyser om emnet. Hvis nogen spørger holder jeg også foredrag. Jeg fungerer desuden som PR-sparringspartner for enkelte udvalgte erhvervsledere.

I et par år drev jeg også Nellecafeen sammen med to gode veninder, Karin Gråbæk og Vibeke Lessing
Ved den lejlighed lærte jeg at lave websites - det var jeg nødt til, for vi havde ikke råd til at få andre til det. Som man kan se på designet, har jeg vist ikke udviklet mig meget siden på det plan.
Endelig har jeg en nebengeschæft, signed:sindbæk, hvor jeg sælger unikahåndværk, jeg har lavet for det meste af genbrugsmaterialer og for tiden især af gamle jyske korsstingsbroderier. Det kan man se mere til på signedsindbæk.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *