december 2017
M T O T F L S
« maj    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kammerherrens nye klæder

30.oktober 2012 udkom så Kammerherrens nye klæder Fritz Schur – Manden og myterne, der er et portræt af den magtfulde Fritz Schur, som bl.a. er bestyrelsesformand for DONG Energy, SAS og PostNord.

Jeg har lavet den sammen med to af landets skrappeste graverjournalister, Niels Sandøe og Thomas G. Svaneborg fra Jyllands-Posten. Da de i foråret spurgte mig, om jeg ville være med, var jeg ikke et sekund i tvivl. Det var en virkelig vigtig bog at lave. Siden jeg interviewede Fritz Schur i 2006, har jeg ment, at han har fået alt for meget friløb i pressen. Han var en mand, der burde ses efter i sømmene. Han har trods alt ansvaret for nogle enorme samfundsværdier. Den rigtige bog om Fritz Schur ville jeg aldrig kunne lave alene. Den krævede netop journalister af Niels’ og Thomas’ graverkaliber. Vi slog talenterne sammen, og det blev til Kammerherren, som jeg er meget stolt af. Bogen går helt tæt på Fritz Schur som, da han blev bestyrelsesformand for de tre ovenstående firmaer, ikke havde anden uddannelse end to års handelsskole. Han havde heller ikke have nogen erfaring i at lede store virksomheder. Vi har også brugt meget energi på at undersøge de mange myter, Fritz Schur har skabt om sig selv som en stenrig arving af et familiedynasti og en erhvervsleder i klasse med Mærsk McKinney-Møller. Disse undersøgelser førte til titlen, Kammerherrens nye klæder …

2 kommentarer til Kammerherrens nye klæder

  • Kim jørgensen skriver:

    Kære hanne, Thomas og Niels,

    Vil blot sige tusind tak for modet til at skrive “kammerherrens nye klæder”. fedt der er nogen som “tør”..!!!……Bare der var flere af jeres slags. keep on the good work.

    masser af hilsener
    Kim

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

hanne sindbæk
hanne sindbæk

Jeg arbejder som skribent, foredragsholder og rådgiver. Siden 1998 har jeg fokuseret på at beskrive dansk erhvervslivs top indefra - hvem de er, hvad de mener og hvordan de arbejder.

foredrag
foredrag

Jeg holder meget gerne foredrag og indlæg, der er lavet specielt til lejligheden, men jeg har også en række faste emner baseret på de bøger jeg har lavet og – nåja – et enkelt, der samler op på mine erfaringer med danske topchefer. Læs om mine foredrag her.

Bøgerne
4boger4

Jeg har - indtil videre - skrevet 4 bøger. De er alle meget personlige portrætter af mennesker, der har gjort en forskel. Den seneste handler om Herman Salling, men jeg har også skrevet om Anders Samuelsen, Fritz Schur og om Saxo Bank-stifterne Kim Fournais og Lars Seier Christensen.

Kunsthåndværket
kuglen-lille

SIGNED:SINDBÆK
Jeg har en nebengeschæft, signed:sindbæk, hvor jeg sælger det unika kunsthåndværk, jeg laver. For det meste bruger jeg genbrugsmaterialer og for tiden især af gamle jyske korsstingsbroderier.