Historien om hvordan han vendte Ny Alliances fiasko til Liberal Alliances succes.

”Dead man walking!” sagde man, når Anders Samuelsen kom gående på Christiansborgs gange i 2009. Hans politiske karriere lignede en vittighed, da han havde overtaget fallitboet Liberal Alliance efter Naser Khader. Samtidig var han ved at blive skilt. Hans liv havde nået et nulpunkt i lighed med 80’er-sloganet: ”Du har ikke en chance – brug den!”

Foredraget fortæller historien om, hvordan det var at være i centrum af nyere dansk histories mest hypede politiske begivenhed, Ny Alliance, om opturen fra meningsmålingernes hængedynd til 15.000 medlemmer på få uger; om magtkampene i partiets ledelse, om nedturen, der i årevis var tungt belagt med nul-komma-næsten-ingen procent af stemmerne til genrejsningen af partiet og positionen som landets nye dagsordensættende parti.

Men det er også beretningen om de mennesker og begivenheder, der er fundamentet for Anders Samuelsens politiske drive. Om en elsket, men dybt alkoholiseret far, om en hadet dæmonisk stedfar og om en tætvævet familie fra Horsens.[ninja_forms_display_form id=”1″]