Materialevurdering

HS skriver frit fra leveren, personligt og med skarphed. Stilen er isprængt humor og ironi med HS’ egne præferencer og holdninger, og det lykkes hun ganske godt med. HS veksler mellem relativt tungt stof og tvister fint emner, der umiddelbart optager hende. 

Ærligt talt!

Udgivet af Sindbæk&Co som firmajulegave 2016.

Det er sin sag at skulle mene noget en gang om ugen – altså hvor mange meninger kan et menneske rumme? 44 om året, skulle det vise sig. Det havde jeg ikke troet. Men det gjorde Christopher Arzrouni, der var debatredaktør på avisen, inden han blev ham, der trækker i Kristian Jensens tråde. Det var jeg både overrasket over og taknemmelig for.

Ærligt talt var det slet ikke mig, der fandt på, at klummeserien skulle hedde Ærligt talt. Det var Børsens bulderbasse af en debatredaktør, Thomas Bernt Henriksen, der mente, den titel ville passe til min stil. Om han har ret, vil jeg lade læserne bedømme. Jeg har i hvert fald følt mig forpligtet til hver uge mentalt at sætte hænderne i siden og kigge lidt hvast på verden. Forhåbentlig har der sneget sig et drys humor ind her og der, der kan bløde de hårde ord op.

Det er næppe langtidsholdbar litteratur, men jeg syntes alligevel det kunne være sjovt at samle min egen året-der-gik-kavalkade.